Indretning af biblioteker

Man skal blive inspireret af udstillinger, dekorationer, kampagner, forelæsninger, og mange events. Målet er at brugerne føler, at det er deres bibliotek, og glæder sig til at komme igen.

Indretningen i Biblioteker har som hovedmål, at gøre Biblioteket til en spændende og fornyet oplevelse for brugere og gæster hver dag. Man skal kunne fordybe sig, uanset om man ung eller gammel. Indretning skal appellere til dem der bare vil læse avisen og drikke en kop kaffe. Eller til de unge, der vil sidde for sig selv, lærer lektier, eller snakke skole og kærester.

Harmonien i helheden vil betyde glæde og energi for personale, kunder, og de gæster der besøger biblioteket.

VISUAL MERCHANDISING INDRETNING

Er indretning efter bibliotekets totale koncept, og derfor gennemtænker alle funktiuner der findes i biblioteket. VM er en logisk og koncekvent måde at indrettte sit bibliotek på.

Biblioteksblindhed er ofte fejlen, (stilstand) hvor man med nye ideér og rutiner, gør personalet glade og giver biblioteket nyt image til glæde for alle.

Et konsulentbesøg er også en mulighed, hvor man tager “temperaturen” på biblioteket set med VM øjne. Vi holder et lille møde og jeg giver en kort beskrivelse af ideér og forslag til ændringer, som man selv kan udføre.

TILMELDING

Ring og få et uforpligtende tilbud eller et gratis besøg.

Kontakt Tlf. 4010 1610 / 6224 1616  mail: leosommer@info.dk  www.leosommer.dk