- Dekoration

bordmeddug

Om dekoration

Dekoration er at skabe harmonier, der glæder øjet. Grundprincippet i at skabe harmonier er et dybt kendskab til naturen. Naturen tager aldrig fejl, og vi glædes ofte ved at gå i naturen – uanset hvor. Naturen er vores forbillede med farver, der altid harmonerer, vi ser lyset og skyggerne, sanser duftene, hører og genkender lydene, vi føler vind, luft og temperaturen, vi smager på naturen, vilde hindbær eller skovjordbær.

Vi bruger vores sanser, og undres over naturen og sammensætningen af helheden. Det giver os tryghed, glæde, og energi. Det er bl.a. vores udgangspunkt og for dekoration.

Dekoration af butikker

I forbindelse med indretning af en butik, eller en shop, er dekorationerne den vigtige del. Dekorationerne skal afspejle den profil der er i butikken. Dekorationen skal fremhæve det eller de produkter, der skal præsenteres og sælges.

Dekoratøren præsenterer produkterne i de rigtige sammenhænge, der giver kunden lyst til at købe.

Der dekoreres i butikken i de focale punkter, samt i vinduerne. Vinduerne er butikkens ansigt ud af til, hvilket også understreges af, at man også her følger butikkens profil.

Dekoration af vinduer

Vinduesdekorationen er butikkens ansigt ud af til. Det er rigtig vigtigt, at vinduesdekorationen afspejler butikkens profil.

Vinduesdekorationen mål er, at inspirere kunden til at komme ind og købe de produkter, der vises i den rigtige sammenhæng og i det rigtige miljø i vinduerne.

Idéerne til vinduesdekorationer er utømmelige, dog præges de rigtig meget af bæredygtighed, økologi, og det at passe på naturen og leve sundt.

Dekoration af lokaler

Til fester, bryllupper og andre arrangementer, tilbydes der dekoration af lokaler. Lokalerne dekoreres i den ønskede stemning, hvor kun fantasien sætter grænser.

Med dekoration af lokalet, tager vi hensyn til festens størrelse og omfang, og hvordan lokalet ser ud? Tidspunkter for afholdelse af festen, for opsætningen og nedtagning af dekorationen.

Borddækning tilbyder vi ikke.

Se kursus

Dekoration af facader

Facader er bygningens forside, og her bruges hele facaden ofte til at være imageskabende til butikkens / virksomhedens profil. Nogle facader (bygningens forside) skifter dekorationen, alt efter hvilken kampagne, årstid eller mærkedage der er. Mega store bannere bruges rigtig meget, samt lige så store fladskærme / elektroniske lysskilte, der markedsfører butikken / virksomheden.

Andre og mere almindelige dekorationer på vinduesfacaden, kan være innovative tekster eller figurer, der ofte klæbes, eller tegnes direkte på vinduerne.

Tilmelding

Ring og få et uforpligtende tilbud eller et gratis besøg.

Kontakt Tlf. 4010 1610 / 6224 1616 eller mail: leosommer@info.dk  www.leosommer.dk